Omelett med köttfärs och ost

Nötfärs
Hackad vitlök
Ägg
Salt + peppar
Chili / sambal olek
Riven ost

Gör såhär: Stek köttfärs och hackad vitlök. Tillsätt sambal olek och salt och peppar.
Gör en rätt tjock omelett. (förslagsvis 5-6 ägg till en stor stekpanna och 3-4 till en liten.
Stek omeletten nästan klar på bara ena sidan. Häll över körrfärsen och riven ost. Ställ in stakpannan i ugnen i 220° i ca 10 min. (OBS! inte om du har trähandtag på stekpannan)

Servera med sallad och tomater.

Enjoy!

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Close