Lax och stuvad spenat med getost
Laxfiléer
Spenat (färsk eller fryst)
Grädde
Creme fraiche
Getost i bit (eller annan hårdost med mycket smak)
Vitlök
Salt+peppar

Gör såhär: Sätt in laxen i ugnen på ca 175° i 15-20 min (beroende på färsk eller fryst).
Värm spenaten tillsammans med pressad vitlök
Häll i grädde och creme fraiche. Låt puttra ett tag.
Riv i osten och salta+peppra.

Enjoy! 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

  1. Katarina Norlöv Svara

    Bjöd min sambo på denna rätt precis. Fast jag la till färska champinjoner med. Vi var både super nöjda och konstaterade att detta får vi laga igen! Tack för tipset!

  2. Pingback: Middagstips | Hannas Träningsblogg | ShapeMeUp!

Skriv en kommentar

Close