Lax med bladspenat och parmesan
Till 4 pers
1 paket bladspenat
4 laxfiléer
3 dl grädde
1 dl Parmesan, grovriven
Riven Muskotnöt
Salt och peppar

Gör såhär: Lägg tinad bladspenat i botten på en ugnssäker form. Krydda med muskotnöt. Lägg på laxen. (Fryst funkar också). Salta och peppra. Grovriv parmesanen och strö över. Häll på grädde. 200 grader i ca 20 min.

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

4 Kommentarer

  1. Eva Samuelsson Svara

    Trevlig blogg. kul med mattipsen. Här kommer jag nog titta in ofta.

  2. Borde laxen vara utan hud?
    (Jag kan inte komma ihåg om fiskhud är ett ord på svenska, men hoppas att du fattar vad jag menar :D)

Skriv en kommentar

Close