”kokosnötsskålar”
lax med spenat

Lax med bladspenat och parmesan
Till 4 pers
1 paket bladspenat
4 laxfiléer
3 dl grädde
1 dl Parmesan, grovriven
Riven Muskotnöt
Salt och peppar

Gör såhär: Lägg tinad bladspenat i botten på en ugnssäker form. Krydda med muskotnöt. Lägg på laxen. (Fryst funkar också). Salta och peppra. Grovriv parmesanen och strö över. Häll på grädde. 200 grader i ca 20 min.

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

4 kommentarer

  1. Borde laxen vara utan hud?
    (Jag kan inte komma ihåg om fiskhud är ett ord på svenska, men hoppas att du fattar vad jag menar :D)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close